четвъртък, 4 октомври 2012 г.

ВСИЧКИ СА ЛУДИ ПО DIY(Do It Yourself) – „Направи си сам”


ВСИЧКИ СА ЛУДИ ПО DIY(Do It Yourself) – „Направи си сам” АРХИТЕКТУРА И ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН В  ИТАЛИЯ





Благодарение на бума на ТВ програните, с акцент върху ДОМА, все повече и повече италианци споделят идеята, че те могат да станат DIY експерти по архитектура и интериорен дизайн за собствените си домове.

Това е премиерата на една от тенденциите, проучени в изследване, озаглавено  "Всички цветове на мрамора" създадено от Marmomacc (в сътрудничество със Студио
Марко Бокони) за 47-мото издание на събитието.
 Проучването показва, че 38.7% от извадката редовно гледа телевизионни предавания, занимаващи се с обзавеждане и ремонт на дома и 37,2% от тях смятат, че  знаят достатъчно, за да могат да избират всичко лично.
 Изненадващо, млади хора под 30 години са почитатели на естетвения камък,  като  46% от тях го смятат за най-елегантния материал.
Като цяло, мрамора и гранита са предпочитани от 27,2% от анкетираните.
 За специалистите от индустрията, камъкът все още е един от най-обичаните материали, благодарение на своето разнообразие (49%) и стил (34%).

Превърнете конзолната масичка в модерен умивалник.
Подгответе отвора за ВиК като махнете горния дървен плот и добавете рафт за съхранение в долната част. Купете мрамор или гранит от останали по-малки парчета във фабриката, което ще ви излезе по-евтино и залепете със сторително лепило.

Съвет: помолете каменара да направи отвор за сифона предварително, оставяйки мивката при него и шаблон за смесителя




Няма коментари:

Публикуване на коментар